keskiviikko 1. marraskuuta 2017

Tampereen yliopiston stalinismia ja neuvosto- ja suur-Venäjä imperialismia palvovien kommarihuorain tulkinnat ovat yhtä harhaisia kuin facebookin yhteisösäännöt




------------------------------------------------
Seppo Lehdon osallistuminen Sananvapauden puolesta mielenosoitukseen 21.10.2017 halutaan tulkita kansallissosialismiksi ja tervehtimisensä "natsitervehdyksisiksi" kaksoisstandardien täyttyessä mennen tullen. 

Aivan samoin ovat poliittiset tarkoitushakuisesti toimivat kommaritaustoineen pyrkineet leimaamaan hakaristin käyttöä, vaikka kuten ylläolevassa kuvassakin hakaristi on Pro Patria muistotaulussa kaatuneita sotilaitamme muistaen oikeusmurhatalon seinässä.
----------------------------------
Ohessa harhainen fariselainen ja tarkoitushakuista tulkintaa tihkuva Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan keskusvaalilautakunnan päätös koskien vaalimainonnan sääntöjen rikkomista kyseenalaisine tulkintoineen, missä ei kunnoiteta tieteellistä objektivismia lähdemateriaalin suhteen lainkaan:

Keskusvaalilautakunnan päätös 1.11.2017 

= Sallii kommunistisen retoriikan ja kommarinyrkkitervehdykset sekä anarkistien majoittumisen yliopiston tiloissa vandalisoiden Sinimusta viheroikeiston vaalijulisteita

Sanni Pietilä
17.55 (1 tunti sitten)
-> minä

suomi
Ohessa Tampereen yliopiston ylioppilaskunnan keskusvaalilautakunnan päätös koskien vaalimainonnan sääntöjen rikkomista:

Keskusvaalilautakunta päätti asianosaista kuultuaan antaa kirjallisen varoituksen Seppo Lehdolle keskusvaalilautakunnan vahvistamien vaalimainonnan sääntöjen rikkomisesta (vaalijärjestys 38§). Mikäli Tampereen yliopiston tiloissa tai muualla otettuja edustajistovaalien markkinoinnin yhteydessä käytettyjä natsitervehdyskuvia ei ole poistettu sunnuntaihin 5.11.2017 klo 23:59 mennessä markkinointiin käytetyistä kanavista, keskusvaalilautakunta päättää Seppo Lehdon vaaleista poissulkemisesta kokouksessaan 6.11.2017. Lisäksi keskusvaalilautakunta edellyttää, että edustajistovaaleihin liittyvässä mainonnassa ei jatkossa käytetä kansallissosialistista symboliikkaa vaaleista poissulkemisen uhalla.

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta poistaa vaalikoneessa julkaistun Lehdon natsitervehdyskuvan.

Keskusvaalilautakunta esittää perusteluinaan seuraavaa:

Keskusvaalilautakunta pitää epäuskottavana selitystä, jonka mukaan Seppo Lehdon vaalimainonnassa käyttämä tervehdys ei olisi natsitervehdys vaan tamperelainen moro-tervehdys. Lehto on julkaissut kuvan Rajat kiinni Tampere–blogissa, jossa samassa blogitekstissä on useita kuvia Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen edustajista. Kuvatekstit kuten ”Seppo Lehto ja Terhi Kiemunki osallistuivat Pohjoismaisen Vastarinnan Sananvapausmielenosoitukseen tyytyväisinä: Kansakunnan herääminen on alkanut” antavat ymmärtää, että Lehto kannattaa Pohjoismaisen vastarintaliikkeen aatepohjaa. Pohjoismainen vastarintaliike kertoo omilla sivuillaan, että se tunnustaa kansallissosialistisen maailmankatsomuksen (vastarinta.com/vastarintaliike). Myös Lehdon vaaliliiton nimi (Sinimusta Viheroikeisto) ja hänen vaaliliittonsa virallisilla blogisivuilla viitattu AKS:n ja IKL:n perinne luovat tulkintakontekstin, jossa tervehdystä on perusteltua pitää natsitervehdyksenä.

Lehdon esittämät natsitervehdykset on todettu olevan hyvien käytöstapojen vastaisia myös Suomen eduskunnassa, jonne Lehto on saanut porttikiellon tervehdyksen esittämisen johdosta.

Tampereen yliopiston hallintojohtaja Petri Lintusen mukaan natsitervehdysten esittämiselle on nollatoleranssi myös yliopiston tiloissa.

Lehto ei ole pyynnöstä huolimatta poistanut vaalimainonnan vastaisia kuvia, vaan ottanut niitä itsestään lisää Tampereen yliopiston tiloissa vaalimainonnan sääntöjen ja keskusvaalilautakunnan pyynnön (24.10.) vastaisesti. Ks. esim. https://twitter.com/SeppoLehto


Päätöksestä valittaminen
Keskusvaalilautakunnan päätöksestä saa valittaa kuten ylioppilaskunnan pääsäännön 40§ säädetään.
40 § Ylioppilaskunnan hallintoasiaa koskevaan päätökseen saa yliopistolain (558/2009) mukaan vaatia oikaisua siten kuin hallintolaissa (434/2003) säädetään. Oikaisua saa vaatia se asianosainen, johon päätös on kohdistettu tai jonka oikeuteen, velvollisuuteen tai etuun päätös välittömästi vaikuttaa. Asianosaisen katsotaan saaneen päätöksestä tiedon, kun päätös on asetettu nähtäväksi ylioppilaskunnan viralliselle ilmoitustaululle tai kun asianosaista on tarvittaessa tiedotettu päätöksestä henkilökohtaisesti.

Oikaisuvaatimus on tehtävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista sille toimielimelle, joka on päätöksen tehnyt. Oikaisuvaatimukseen annettuun päätökseen saa hakea muutosta valittamalla hallinto-oikeuteen siten kuin hallintolainkäyttölaissa (586/96) säädetään. Ylioppilaskunnan jäsenellä on myös oikeus hakea muutosta ylioppilaskunnan toimielimien päätökseen sillä perusteella, että päätös on syntynyt laista, säännöistä taikka muista ylioppilaskuntaa koskevista määräyksistä poikkeavassa järjestyksessä tai että päätös on muutoin lain tai ylioppilaskuntaa koskevien määräysten vastainen. Päätöksestä, joka on luonteeltaan yksinomaan asiain valmistelua tai toimeenpanoa, ei kuitenkaan saa valittaa. Valitus on tehtävä Hämeenlinnan hallinto-oikeudelle siten kuin hallintolainkäyttölaissa (586/96) säädetään. Hallinto-oikeuden päätökseen ei saa hakea muutosta valittamalla.

https://tamy.fi/yhteystiedot/aloitteet-ja-muutoksenhaku


Lisätietoja:
Sanni Pietilä,
Keskusvaalilautakunnan sihteeri
paasihteeri@tamy.fi



Ystävällisin terveisin

--

Sanni Pietilä

Pääsihteeri
Secretary General
+ 358 50 361 2854 | paasihteeri@tamy.fi

Tampereen yliopiston ylioppilaskunta
Student Union of University of Tampere

Tamy | Yliopistonkatu 60 A | 33100 Tampere
tel. (ark. 9-11 ja 12-16)
tamy@tamy.fi | www.tamy.fi

----------------


Halki vuosituhansien ihmiset ovat tervehtineet kuten 

Seppo Lehto, vain kommarihuorat haluavat rajoittaa hygieenistä 
tervehtimistapaa




--------------------------

Tampereen yliopiston stalinismia ja neuvosto- ja suur-Venäjä imperialismia palvovien kommarihuorain tulkinnat ovat yhtä harhaisia kuin facebookin yhteisösäännöt:
Poistimme jotain julkaisemaasi
Vaikuttaa siltä, että nämä julkaisut rikkovat yhteisönormejamme.
  • Sitä odottaisi lehtineekerien ko asiat julkaisevan. Tavalliselle kansalle ylimääräiset maksut päätöksistä ovat liikaa

  • Lehto Seppo
    Ehdotukseni seuraaviin Rajat kiinni -tapahtumiin ;) Pukeudutaan Pekka ja Pätkä tapaan neekereiksi ;) ja suldaan said hjelsingin komuvihreistä mukaan taluttamaan seuraksemme sikaa ;) http://rajat-kiinni-helsinki.blogspot.fi

  • Lehto Seppo
    Rakas Jeesus Herra ja Pyhä Henki: Anna meille uusi nuorempi Hitler joka syrjäyttää angela merkel miehittäjä-Ryssän ja islamin huoravitun, sekä laittaa ss-tahdit kuntoon: Eurooppa eurooppalaisille. Amen. Hyvää yötä Jeesus myötä ;)

  • Lehto Seppo
    Toivottavasti ensi talvena on pakkasta -40 lokakuusta huhtikuuhun, jotta mamutukselle tulee luontainen vastarinta kun kansamme on mätämunien hallussa. Kultamunien kuoriutumista odotellessa välttäkäämme mustaa tulevaisuutta kaikissa muodoissaan. http://kultamunien-kuoriutuminen.blogspot.com Tällä kansakunnalla tuntuu olevan idiotismi vallitseva elementti yksilö- ja päättäjätasoilla mitä tulee siihen miten ymmärretään kansakunnan selviytymistä. Ei osata kehua itseään, töitään, osaamistaan ja ihmetellään kun ei ole töitä, eikä hommista saa muka palkkaa ilman ay-jäsenyyksiä. Hupaisinta on että perseaukiset ylipopulaation edustajat otetaan vastaan kuin suuret sankarit, eikä potkita jo rajalta pois, kuten Australia, USA etc tekevät ko kusettaville ylipopulaatioiden edustajille ymv populaatioille, joilla on tarkoitus tulla vain rahastamaan toisten työn lisäarvo itselleen ilman vastiketta. Maatalousyhteiskunnissa ns. "loiset" sentään osallistuivat heinäntekoon, tukinajoon ymv:aan eivätkä tulleet ratsastamaan n-sanoilla tai islamin rikollisilla elementeillä lapsiavioliitot, sharia-laki vaatimuksineen http://kultamunien-kuoriutuminen.blogspot.com/

  • Lehto Seppo
    Kaikkiko pitää olla samaa matupaskaa ja ins allahia? Aito monikulttuurisuus on itsenäsiä kansakuntia omine arvoineen. Meillä on unelma: Itsenäisten moniarvoisten kansakuntien itselliset valtiot ilman matuinvaasioita ja allahin ylistystä.

----
Samaa ryssäläiskommunistista suur-Venäjä imperialismia edustetaan eduskunnassa missä vaietaan aluepalautusvaatimuksista, leimaten omansa kyselyt revansismiksi, samoin kuin vaatimukset kansankiihotuslain poistamisesta "natsitervehdyksiksi".

Alla olevassa kuvassa Seppo Lehto eduskunnassa ennen James Hirvisaaren puheenvuoroa vaatimassa myös "kansankiihotuslainsäädännön" kumoamista fariselaisena hapatuksena keskuudestamme syksyllä 2013:





------------------------------------------------
Tampereen yliopiston Tamyn tulkintojen mukaan kaikki Vastarinta.com sananvapauden puolesta mielenosoitusta seuranneet, kuvanneet olivat kansallissosialisteja, natseja jne mm: ylen, mtv3:n, aamulehden, hs:n jne edelleen kuvaajat, kuten Seppo Lehtokin joka kävi videoimassa ja kuvaamassa ko tapahtumaa sananvapauden turvaamista vaatien.


Mitä vittua kysymys elää myös Tampereen stalinistisia tamyn kommaripieruja kohtaan vaalirikoksina ja ilmaisuvapauden rajoittamisina:
https://mita-vittua-kysymys.blogspot.fi




---------------------------
Oheisessa kuvassa aitoja eurooppalaisia, ei mitään somalimerirosvoja, vaatimassa sananvapautta säilytettäväksi Suomessa ja Pohjolassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti